aerosols

AEROSOLS

Een aerosol is een colloïdaal mengsel van stofdeeltjes of vloeistofdruppels in een gas. Wolken en mist zijn voorbeelden van een aerosol, maar ook rook is er ook een voorbeeld van. En spuitbussen natuurlijk ook want door de samenstelling kan je ermee eenvoudig plekken bereiken waar je anders niet bij kan.

Bereik de meest ontoegankelijke plaatsen met onze AEROSOLS

Een voorbeeld is onze HP Penetrating Spray. Het is een professionele katalytische kruipolie met extreem goede roest oplossende, penetrerende en smerende eigenschappen. De spuitbus is te hanteren in elke positie voor een zeer precieze toepassing op de meest ontoegankelijke plaatsen.

Deze MécaTech producten worden vergezeld door een duidelijke gebruiksaanwijzing en instructies waardoor u zeker weet dat het product zijn kracht niet verliest. Deze bieden u extra technische ondersteuning waarmee we u op de werkvloer verder helpen, zonder dat we daadwerkelijk aanwezig zijn.

Direct PRODUCTEN bestellen?

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop, mits u aan gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaakt. Hierdoor kunnen we u beter leren kennen en op deze manier inspelen op uw behoeften. Heeft u al een account aangemaakt? Log dan snel in, bestel de producten die u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Wilt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt.

 

Turbo Intake cleaner

HP Biofoam