agrarisch

Uitdaging in de AGRARISCHE SECTOR

De agrarische sector wordt gekleurd door groot materieel, grove technieken en vuile handen. Goed werkend materieel is natuurlijk van groot belang voor uw klanten in de agrarische sector. Met onze onderhoudsproducten, technische ondersteuning en innovatieve oplossingen kunt u uw klanten een zorgeloze service bieden.

Op het juiste moment op de JUISTE PLEK

Ondernemers uit de agrarische sector moeten blindelings kunnen vertrouwen op de kwaliteit van hun materieel. Want net zoals in andere sectoren, zijn de agrariërs afhankelijk van hun materieel. Een stilgevallen tractor of aggregaat kunnen bijvoorbeeld funest zijn voor de opbrengst in een sector die erg afhankelijk is van de juiste momenten.

Onze producten, oplossingen en onze technische ondersteuning zorgen ervoor dat u uw klanten deze zekerheid kan bieden. Mede door onze ervaring in de agrarische sector weten we precies wat er speelt, én welke oplossingen een duurzaam resultaat bieden.

Deze MécaTech producten worden vergezeld door een duidelijke gebruiksaanwijzing en instructies waardoor u zeker weet dat het product zijn kracht niet verliest. Deze bieden u extra technische ondersteuning waarmee we u op de werkvloer verder helpen, zonder dat we daadwerkelijk aanwezig zijn.

Speciaal voor de agrarische- en transportsector hebben we een apart merk ontwikkeld: MecXellent. MecXellent is een nieuwe brandstof met unieke kwaliteiten. Onderzoek en praktijkervaring hebben bewezen dat MecXellent een toekomstbestendige brandstof is, met een scala aan technische voordelen die leiden tot kostenbeheersing en een lagere milieubelasting.

Direct PRODUCTEN bestellen?

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop, mits u aan gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaakt. Hierdoor kunnen we u beter leren kennen en op deze manier inspelen op uw behoeften. Heeft u al een account aangemaakt? Log dan snel in, bestel de producten die u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Wilt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt.

 

TC1 H 5L

TC1 Diesel Clean

Hand Desinfectant

Hubtools Videoscope