automotive

Uitdaging in de AUTOMOTIVEBRANCHE

Met bijna een miljard auto’s en bedrijfswagens die de wegen van onze wereld gebruiken, is de automotive veelzijdiger dan ooit. En uitdagender. Het is een branche die nooit stilstaat, letterlijk en figuurlijk. En u, als garagist, staat misschien wel elke dag voor nieuwe uitdagingen. Uit ervaring weten we dat u daarom een betrouwbare partner kan gebruiken die u ondersteunt met kennis, ervaring en met de beste reiniging- en onderhoudsproducten die te verkrijgen zijn.

Een PARTNER die weet wat er speelt

Uitdagingen: daar krijgt u elke dag wel mee te maken in uw werkplaats. Of het nu gaat om de tijdsdruk van een arbeidsintensieve reparatie of die van een onbekende storing die u moet zien te vinden, wij weten wat er speelt. Sterker nog, wij helpen u er graag bij, bijvoorbeeld door het delen van onze kennis en ervaring. Dat kan persoonlijk, telefonisch of door middel van onze stap-voor-stap. Dat doen we ook met onze effectieve reiniging- en onderhoudsproducten die niet mogen ontbreken in iedere werkplaats waarin wordt gesleuteld aan auto’s of bedrijfswagens.

Deze MécaTech producten worden vergezeld door een duidelijke gebruiksaanwijzing en instructies waardoor u zeker weet dat het product zijn kracht niet verliest. Deze bieden u extra technische ondersteuning waarmee we u op de werkvloer verder helpen, zonder dat we daadwerkelijk aanwezig zijn.

Direct PRODUCTEN bestellen?

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop, mits u aan gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaakt. Hierdoor kunnen we u beter leren kennen en op deze manier inspelen op uw behoeften. Heeft u al een account aangemaakt? Log dan snel in, bestel de producten die u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Wilt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt.

 

Dupag Airco Clean

TC1 Petrol Clean

Inlet Valve Solution

TC1 H 1L