benzine

Oplossingen voor BENZINEMOTOREN

Van gevolgen van E10 brandstof, overmatig olieverbruik,  tot zware vervuiling van de inlaatkleppen: we maken het allemaal mee. Maar voor welke uitdaging u ook komt te staan in het onderhoud van benzinemotoren, wij staan voor u klaar met onze producten, kennis én ervaring.

Innovatief, duurzaam en bovendien: EFFECTIEF

We hebben verschillende innovatieve, duurzame en bovendien effectieve oplossingen voor benzinemotoren en de problemen waar garagisten elke dag mee te maken krijgen. Neem bijvoorbeeld onze Mécatech TC3 Petrol Clean Ultra die samen met Mécatech NCH Oil Flush olieverbruik in een bezinemotor aanpakt. Of onze Mécatech Inlet Valve Solutions die zware vervuiling van de inlaatkleppen van de DI motor verhelpt.

Deze MécaTech producten worden vergezeld door een duidelijke gebruiksaanwijzing en instructies waardoor u zeker weet dat het product zijn kracht niet verliest. Deze bieden u extra technische ondersteuning waarmee we u op de werkvloer verder helpen, zonder dat we daadwerkelijk aanwezig zijn.

Direct PRODUCTEN bestellen?

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop, mits u aan gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaakt. Hierdoor kunnen we u beter leren kennen en op deze manier inspelen op uw behoeften. Heeft u al een account aangemaakt? Log dan snel in, bestel de producten die u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Wilt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt.

 

TC3 Petrol Clean Ultra

Loodvervanger

Inlet Valve Solution

TC1 Petrol Clean