Aan de startstreep

jan 8, 2022DDW Rallyteam

Zaterdag 8 januari 2022

Gisterenmiddag, omstreeks 13:07, wist het DDW Rallyteam al fantastisch nieuws te brengen: een voorlopige 18e plek!

Ik schrik niet van een Playboy-kalender

De mannen van Omroep Brabant zijn ook aanwezig en maken echt leuke stukjes van de Brabantse deelnemers, waaronder natuurlijk het DDW Rallyteam.

Hieronder twee buttons: eentje naar ht artikel over het DDW Rallyteam en eentje naar de rest van de uitzendingen genaamd ‘Bivak Brabant‘, waar ze een leuke inkijk geven in de Dakarrally.

In de aflevering van woensdag ook DDW met Egbert en Marije. Even kijken, is echt leuk!

Dakar-update | 15:59 uur

Vanochtend heeft het supportteam de start meegemaakt van de etappe in Riyad. Het was een hele belevenis om het circus te zien arriveren en vertrekken.

Egbert, Marijn en Marije waren blij verrast (om ons allen te zien natuurlijk…) maar vooral om de hele start van de trucks te kunnen zien. Door de stijgende classificatie mag het team steeds eerder starten en konden ze nu dus ook Kamaz weg zien spuiten, wat nog niet eerder was gebeurd.

De aanmoediging heeft geholpen, vandaag zat t gas er goed op en konden ze het team weer mooi op tijd verwelkomen bij de finish! Ze hebben geen gekke dingen gehad, ze zijn er niet uit geweest en hebben lekker gereden, aldus Egbert.

Morgen is de rustdag, en zullen ze in de middag naar ’t bivak gaan.

Dakar-update | 21:33 uur

Ondertussen in het bivak…

Morgen is er een rustdag dus er gaat niet gereden worden. Een aantal zaken stonden al op de planning om preventief aan te pakken qua onderhoud. De mannen wilden echter niet wachten tot morgen en zijn al hard aan de slag gegaan! Bijna eng om de truck zo te zien staan, maar t is daadwerkelijk de bedoeling!

Andere updates van het DDW Rallyteam

Een geslaagde relatiedag van Dupag Group

Een geslaagde relatiedag van Dupag Group

Zaterdag 14 mei organiseerden we een leuke, actieve dag voor al onze relaties. Onze eigen techneuten waren er, maar ook van Mecatech en Fuchs; sommige speciaal vanuit het buitenland om de kennis die zij hebben met iedereen te kunnen delen. Unieke activiteiten Naast...

De 17e plek!

De 17e plek!

Vrijdag 14 januari: De ontknoping van de Dakar 2022 Daar staan ze, klaar voor de laatste etappe van deze Dakar 2022-editie. Voor ons allen de laatste dag starend naar de tracking.... Het gaat even wennen worden straks! Update 12:40 uur: BINNEN! En de eindstreep is...

Zware dag, fantastisch resultaat!

Zware dag, fantastisch resultaat!

Dakar 2022 Update | DDW Rallyteam | donderdag 13 januari, 08:21 uur En daar vertrekt het team uit het bivak voor de 11e keer... De laatste lange special. Het belooft een zware te worden! Het unieke koelsysteem Van de week werd op RTL nog gesproken over het unieke...