Bijltjesdag

jan 10, 2022DDW Rallyteam

Dakar 2022 Update | Zondag 9 januari 2022

Het correspondentieteam is inmiddels weer geland in nederland. ‘Helaas’, zeggen ze zelf.

Het DDW Rallyteam heeft wat problemen gehad. Al na 13km hadden ze een lekke band en later een probleem met de brandstofdruk. Dat betekende dus dat ze tijdens de race druk aan het sleutelen waren om de rally te kunnen vervolgen.

Update 17:40 uur | 28e plek

Ze zijn gefisht op de 28e plek. Ondanks de problemen is dat niet gek. Er zit een foutmelding in het brandstofsysteem, twee lekke banden en een losse waterafscheider. Dat zal vanavond allemaal verholpen moeten worden door de mannen.

Nu zijn onderweg naar het bivak.

Bijltjesdag

Het is ook echt bijltjesdag vandaag, Maurik van de Heuvel (Dakarspeed) heeft hoogstwaarschijnlijk zijn truck afgeschreven na 2 keer over de kop te zijn geslagen. Van der valk idem met hun buggy, dus dat gaat ook nog een vraag worden of die hersteld kan worden. Er circuleren meerdere berichten over ongelukken en uitvallers, dus het illustreert wel hoe zwaar de etappe van vandaag was!

Brabantse fans bezoeken Dakar Rally

Laatst vertelden we al dat Omroep Brabant aanwezig is bij de Dakar Rally en leuke items maakt. Daaronder valt ook dit artikel, over de Brabantse fans die de Dakar Rally bezoeken.

Geen strandbedje aan de Costa del Sol of een stedentrip naar Londen, maar een avontuur in de woestijn. Tientallen fans bezochten afgelopen week een paar dagen de Dakar Rally in Saoedi-Arabië. Een trip met volop spektakel.

Andere updates van het DDW Rallyteam

Een geslaagde relatiedag van Dupag Group

Een geslaagde relatiedag van Dupag Group

Zaterdag 14 mei organiseerden we een leuke, actieve dag voor al onze relaties. Onze eigen techneuten waren er, maar ook van Mecatech en Fuchs; sommige speciaal vanuit het buitenland om de kennis die zij hebben met iedereen te kunnen delen. Unieke activiteiten Naast...

De 17e plek!

De 17e plek!

Vrijdag 14 januari: De ontknoping van de Dakar 2022 Daar staan ze, klaar voor de laatste etappe van deze Dakar 2022-editie. Voor ons allen de laatste dag starend naar de tracking.... Het gaat even wennen worden straks! Update 12:40 uur: BINNEN! En de eindstreep is...

Zware dag, fantastisch resultaat!

Zware dag, fantastisch resultaat!

Dakar 2022 Update | DDW Rallyteam | donderdag 13 januari, 08:21 uur En daar vertrekt het team uit het bivak voor de 11e keer... De laatste lange special. Het belooft een zware te worden! Het unieke koelsysteem Van de week werd op RTL nog gesproken over het unieke...