Dakar 2022: Update 01-01-2022

jan 2, 2022DDW Rallyteam

Zaterdag 1 januari 2022

En daar is ‘ie: het live tracking-systeem waar we de komende twee weken tegenaan zitten te staren! 😉 Egbert zou goed bij het Kamaz team uit Rusland kunnen horen met deze foto, maar laat hem dat maar niet horen….

Onze starttijd voor de proloog vandaag is 14:51 uur lokale tijd, dus 12:51 Nederlandse tijd. 19 kilometer special stage, om de startvolgorde voor morgen te bepalen.

Via de button hieronder ga je naar de site voor live tracking. Maar het is nóg makkelijker om de officiele Dakar app te downloaden. Hier kan je je favoriet aangeven, en krijg je zelfs push-berichten op je telefoon als je dat wilt. Het te volgen nummer is natuurlijk 537….

Update 13:30 uur

De live timing lijkt te haperen, maar de tijd staat. Voorlopig 23e, met 4.17 achterstand op de nummer 1. Goede middenmoot dus!

Update 20:21 uur

Voor wie t gemist heeft… ze zijn inmiddels nèt over het startpodium… historisch momentje! (En de beste man verslikt zich grondig in nederlandse namen.. 😉)

Update 22:00 uur

Ga mee naar Saoudi Arabie zeiden ze… Goed weer daar zeiden ze…

Helaas valt dat wat tegen! Het weer is behoorlijk wisselvallig en onderweg, vanaf de special stage naar het bivak, bleek één van de ruitenwissers er niet zoveel zin meer in te hebben. En net dát ding dat je in de woestijn niet nodig hoort te hebben! Maar goed, hebben de mannen nog wat te sleutelen vandaag.

Het was een lange dag: veel wachten voor de start, een lange verbindingsroute en uiteindelijk de podiumceremonie, die ook lang duurde voor ons team aan de beurt was. Nu binnen en de mannen kunnen aan de slag.

Tevredenheid heerst over de eerste dag! Egbert moest een beetje wennen aan het gedrag van de automaat, die hij nu voor het eerst in de echte duinen heeft kunnen ervaren. En Marije lijkt ook met het digitale roadbook, wat ook nieuw is, aardig uit de voeten te komen.

De starttijd voor morgen: 11:31 uur lokale tijd, dus 09:31 uur Nederlandse tijd. Op ’t programma staat een 333 km lange special stage, dus dat gaat een lange dag worden! Wish us luck!

Alle updates van het DDW Rallyteam

Even nagenieten van de Dupag Relatiedag 2023

Even nagenieten van de Dupag Relatiedag 2023

Op zaterdag 23 mei organiseerden we voor de derde keer onze Dupag Relatiedag. En net zoals het eerste jaar was het een groot succes. Daarvoor willen we u van harte bedanken. Eiland van Maurik Tijdens een zonovergoten zaterdag, ontmoetten we elkaar voor de tweede keer...

Een geslaagde relatiedag van Dupag Group

Een geslaagde relatiedag van Dupag Group

Zaterdag 14 mei organiseerden we een leuke, actieve dag voor al onze relaties. Onze eigen techneuten waren er, maar ook van Mecatech en Fuchs; sommige speciaal vanuit het buitenland om de kennis die zij hebben met iedereen te kunnen delen. Unieke activiteiten Naast...

De 17e plek!

De 17e plek!

Vrijdag 14 januari: De ontknoping van de Dakar 2022 Daar staan ze, klaar voor de laatste etappe van deze Dakar 2022-editie. Voor ons allen de laatste dag starend naar de tracking.... Het gaat even wennen worden straks! Update 12:40 uur: BINNEN! En de eindstreep is...