Gas erop!

jan 12, 2022DDW Rallyteam

Dakar 2022 Update | Dinsdag 11 januari | 09:00 uur

O oh… De mannen hebben toch nog de hele nacht gesleuteld! Een ‘beetje gebonk’ bleek een kapot voor differentieel (zorgt voor de aandrijving…).

Met de restanten van het achterste differentieel, dat dinsdag al gesneuveld was, hebben de monteurs het toch goed kunnen maken! Maar het was een monsterklus, terwijl er eigenlijk geen gekke dingen verwacht werden.

George legt het nog even haarfijn uit. De ‘sperren’ zijn de sperdifferentiëlen. Die zorgen voor de 4-wielaandrijving. Redelijk essentieel dus! Maar het DDW Rallyteam is weer op weg!

Update 19:05 | ‘Vandaag was de dag van het thuisbrengen…’

…aldus Egbert. Geen turbodruk betekende plankgas door de duinen en dat rijdt een beetje lastig. Maar gelukkig is daar Teun, die daar wel raad mee weet.

De turbo is een onderdeel dat restricties kent en daardoor moet deze gekeurd én verzegeld worden door de organisatie voor deze genonteerd mag worden. Dat is gedaan, dus hij kan er op!

Dakar 2022 Update | www.dupag.nl

Andere updates van het DDW Rallyteam

Een geslaagde relatiedag van Dupag Group

Een geslaagde relatiedag van Dupag Group

Zaterdag 14 mei organiseerden we een leuke, actieve dag voor al onze relaties. Onze eigen techneuten waren er, maar ook van Mecatech en Fuchs; sommige speciaal vanuit het buitenland om de kennis die zij hebben met iedereen te kunnen delen. Unieke activiteiten Naast...

De 17e plek!

De 17e plek!

Vrijdag 14 januari: De ontknoping van de Dakar 2022 Daar staan ze, klaar voor de laatste etappe van deze Dakar 2022-editie. Voor ons allen de laatste dag starend naar de tracking.... Het gaat even wennen worden straks! Update 12:40 uur: BINNEN! En de eindstreep is...

Zware dag, fantastisch resultaat!

Zware dag, fantastisch resultaat!

Dakar 2022 Update | DDW Rallyteam | donderdag 13 januari, 08:21 uur En daar vertrekt het team uit het bivak voor de 11e keer... De laatste lange special. Het belooft een zware te worden! Het unieke koelsysteem Van de week werd op RTL nog gesproken over het unieke...