diesel

Succesvolle oplossingen voor DIESELMOTOREN

Een dieselmotor is bijzonder krachtig maar zonder goed, specialistisch onderhoud is zelfs een dieselmotor nutteloos. Onjuist of zelfs geen onderhoud leidt vaak tot vervelende gevolgen zoals een terugval in vermogen, een brandend storingslampje of zelfs noodloop. Dit zijn gevolgen waarvoor klanten toch vaak bij u, als garagist voor aankloppen. Aan u de taak om te ontdekken wat het dieperliggende probleem precies is. Wij helpen u hierbij.

DIESELMOTOREN 

Dieselmotoren zijn betrouwbaar en daarom komen we ze in alle sectoren tegen. Om ervoor te zorgen dat de dieselmotoren hun betrouwbaarheid niet verliezen, is goed onderhoud essentieel. Met de huidige technologische ontwikkelingen vanwege de emissie-eisen is dat niet altijd even eenvoudig. Bovendien stelt de toevoeging van bio-componenten aan de dieselbrandstof garagisten voor nieuwe uitdagingen. 

Onze onderhoudsproducten voor dieselmotoren zijn zowel preventief en curatief te gebruiken waardoor ze op elk willekeurig moment en onder elke willekeurige omstandigheid kunnen presteren. Ze verhelpen vervuilingen in dieselmotoren en de storingen die hierdoor worden veroorzaakt.

Deze MécaTech producten worden vergezeld door een duidelijke gebruiksaanwijzing en instructies waardoor u zeker weet dat het product zijn kracht niet verliest. Deze bieden u extra technische ondersteuning waarmee we u op de werkvloer verder helpen, zonder dat we daadwerkelijk aanwezig zijn.

Direct PRODUCTEN bestellen?

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop, mits u aan gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaakt. Hierdoor kunnen we u beter leren kennen en op deze manier inspelen op uw behoeften. Heeft u al een account aangemaakt? Log dan snel in, bestel de producten die u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Wilt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt.

 

TC1 H 30L

TC3 Diesel Clean Ultra

TC1 Diesel Clean

Frost Treatment