offshore en industrie

Uitdaging in de INDUSTRIE

De offshore en industrie zijn sectoren waar de grootste machines kunnen worden lamgelegd door de kleinste storingen die worden veroorzaakt door onzichtbare vervuilingen. En juist omdat uw klanten moeten kunnen vertrouwen op dit grote materieel, wilt u ze de best mogelijke service bieden. Wij helpen u daarbij.

BETROUWBAAR, zelfs onder extreme omstandigheden

Het materieel en de machines die in de off-shore industrie worden gebruikt, krijgen vaak te maken met intensieve druk en extreme omstandigheden. Dit materieel moet optimaal functioneren want de gevolgen zijn niet te overzien wanneer er iets mis gaat. Een kleine storing kan al een terugval in productiecapaciteit veroorzaken en kunnen zelfs gevaarlijke situaties veroorzaken.

Wij begrijpen dit en daarom worden onze onderhoudsproducten uitvoerig getest in de praktijk en continu verbeterd om de alsmaar veranderende industrie voor te blijven. Met onze producten biedt u uw klanten niet alleen het gemak van een goed onderhouden machine, maar ook de zekerheid op een geoptimaliseerde productiecapaciteit en dat is misschien wel het meest waardevol.

Deze MécaTech producten worden vergezeld door een duidelijke gebruiksaanwijzing en instructies waardoor u zeker weet dat het product zijn kracht niet verliest. Deze bieden u extra technische ondersteuning waarmee we u op de werkvloer verder helpen, zonder dat we daadwerkelijk aanwezig zijn.

Direct PRODUCTEN bestellen?

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop, mits u aan gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaakt. Hierdoor kunnen we u beter leren kennen en op deze manier inspelen op uw behoeften. Heeft u al een account aangemaakt? Log dan snel in, bestel de producten die u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Wilt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt.

 

TC1 H 30L

NCH Oil Flush

Nano GDA

Cooling Degreaser