interieur en exterieur

Succesvolle oplossingen voor INTERIEUR & EXTERIEUR

De kwaliteit van een binnenklimaat is erg belangrijk. Dit geldt voor huizen en kantoorpanden, maar ook voor personenauto’s, bedrijfswagens en trucks, om enkele voorbeelden te noemen. Een schone en frisse airco verlaagt de kans op nare geurtjes en bacterievorming en daarmee de kans op luchtwegklachten. Dus ook die moet goed worden onderhouden.

Reis EFFECTIEF en comfortabel

Met onze Airco Schuimreiniger kunt u bijvoorbeeld eenvoudig bacteriën, sporen en schimmels verwijderen die zich nestelen op de verdamper. De geurloze Airco Reiniger Schuim verwijdert tevens nare geuren voor een langere tijd en is CTGB goedgekeurd! Vooral voor professionele chauffeurs en mensen die veel onderweg zijn, is wat extra aandacht aan een prettig en gezond interieur een goed idee.

Deze MécaTech producten worden vergezeld door een duidelijke gebruiksaanwijzing en instructies waardoor u zeker weet dat het product zijn kracht niet verliest. Deze bieden u extra technische ondersteuning waarmee we u op de werkvloer verder helpen, zonder dat we daadwerkelijk aanwezig zijn.

Direct PRODUCTEN bestellen?

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop, mits u aan gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaakt. Hierdoor kunnen we u beter leren kennen en op deze manier inspelen op uw behoeften. Heeft u al een account aangemaakt? Log dan snel in, bestel de producten die u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Wilt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt.

 

Dupag Airco Clean

TPH Airco

ACF leather

SR Marterspray