De Dupag Group is tegenwoordig officieel en exclusief FUCHS importeur. Met deze bekrachtigde samenwerking behartigen we alle automotive-gerelateerde zaken in Nederland. En daar zijn we bijzonder trots op.

De totstandkoming van de samenwerking

“Vertrouwen, daar is deze samenwerking op gestoeld” vertelt Huub de Cock, technisch directeur van de Dupag Group. “We hebben de afgelopen jaren aan een rijke samenwerkingshistorie met FUCHS gebouwd, waardoor ze al snel konden ervaren wat wij ze te bieden hebben. Op basis daarvan groeide het vertrouwen in de Dupag Group en dat stond aan de wieg van dit fantastische moment.”

“FUCHS is een zogenoemde OEM”, vervolgt Huub. “OEM staat voor Original Equipment Manufacturer, wat inhoudt dat het een bedrijf is dat kwalitatief hoogwaardige producten leveren aan merkleveranciers, dit dit vervolgens in hun eigen producten verwerken alsof het hun eigen fabricaat is. U begrijpt dat een producent dit niet zomaar wordt en dat ook hier een nauwsluitend proces aan vooraf gaat waarin onder andere de kwaliteit uitvoerig wordt getest. En die strenge kwaliteitseisen worden natuurlijk ook gesteld aan andere partners in de waardeketen, waar vanaf heden de Dupag Group dus ook onder valt.”

Over FUCHS

FUCHS is een wereldwijd actieve groep met Duitse roots die reeds meer dan 90 jaar smeermiddelen en bijhorende speciale producten ontwikkelt, produceert en verkoopt, voor vrijwel alle toepassingsdomeinen en sectoren. Met ongeveer 58 bedrijven en bijna 5700 werknemers wereldwijd is de FUCHS Group de grootste onafhankelijke leverancier van smeermiddelen.

Het FUCHS-productprogramma omvat meer dan 10 000 producten en bijhorende services, onderverdeeld in zes hoofdcategorieën:

• Smeermiddelen voor de auto-industrie

• Industriële smeermiddelen

• Smeervetten

• Smeermiddelen voor metaalverwerking

• Smeermiddelen voor speciale toepassingen

• Services

FUCHS heeft meer dan 100 000 klanten, waaronder bedrijven actief in de volgende vakgebieden: toeleveranciers van de automobielsector, OEM-fabrikanten, mijnbouw en exploratie, metaalbewerking, land- en bosbouw, lucht- en ruimtevaart, stroomopwekking, machinebouw, bouw en transport, staal-, metaal- en cementindustrie, voedingsindustrie, glasproductie, giet- en smeedindustrie en nog veel meer.

Bron: website FUCHS

Over de Dupag Group

De Dupag Group is een OER-HOLLANDS bedrijf met Franse wortels. Dupag werkt met een landelijk team van uitsluitend specialisten op het gebied van motor- en brandstofsystemen. We zijn een hecht collectief van gelijkgestemden waar de kennis en ervaring worden gedeeld. Onze kracht? De verbinding tussen techniek en rendement: we weten waar we het over hebben omdat we zelf uit het veld komen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze samenwerking? Neem dan contact op met info@dupag.nl of vul het contactformulier op deze website in. Daarna nemen we snel contact met u op.