koelsysteem

Succesvolle oplossingen voor KOELSYSTEMEN

Het koelsysteem is van vitaal belang voor alle trucks, bedrijfswagens, personenauto’s, tractoren en meer. Zonder een goede koeling raakt de motor oververhit met alle gevolgen van dien. Dit mag natuurlijk niet gebeuren. Hetzelfde geldt voor een verstopping in het koelsysteem.

Dicht lekkages aan het KOELSYSTEEM

Het koelsysteem zorgt ervoor dat de temperatuur huishouding van een motor gereguleerd wordt. Wanneer de koelvloeistof verontreinigd is of het koelsysteem is niet goed ontlucht, levert dit een verminderde werking van het systeem op en kan dit leiden tot ernstige schade aan de motor van uw voertuig.

Een voorbeeld is lekkage van het koelsysteem, wat met enige regelmaat voorkomt. AFR Leak Stop is een bewezen effectief MécaTech product dat snel en duurzaam kleine lekkages in het koelsysteem dicht. Het is compatibel met alle soorten koelvloeistoffen, zonder kans op verstopping van het koelsysteem.

Deze MécaTech producten worden vergezeld door een duidelijke gebruiksaanwijzing en instructies waardoor u zeker weet dat het product zijn kracht niet verliest. Deze bieden u extra technische ondersteuning waarmee we u op de werkvloer verder helpen, zonder dat we daadwerkelijk aanwezig zijn.

Direct PRODUCTEN bestellen?

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop, mits u aan gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaakt. Hierdoor kunnen we u beter leren kennen en op deze manier inspelen op uw behoeften. Heeft u al een account aangemaakt? Log dan snel in, bestel de producten die u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Wilt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt.

 

AFR Leak Stop

NCR Cooling Cleaner

Cooling Degreaser

Cooling Degreaser