Vrijdag 2 juli 2021

Donderdag, om 12:30, klonk het startschot voor de twee etappes van die dag: een van 50 km en een van 80 km, vlak na elkaar.

Het weer was compleet omgeslagen: van tropische temperaturen en veel stof naar regen, wind en modder. De laatste twee dagen zouden dan ook interessant worden, maar één ding was zeker: er werd onder diverse omstandigheden getest!

 

Rond 18:30 kwam het bericht dat het DDW Rallyteam weer binnen was. De truck glibberde door de bossen kreeg wel een paar tikken. Het geïmproviseerde takkenrek had de voorruit gered, dus mooi dat die nog in elkaar is gemeubeld door de mannen! En ondanks het omgeslagen weer was er goede hoop op een goed resultaat.

En ja hoor, rond 19:30 werd het bericht zichtbaar: dagwinnaar! Een goed einde van een indrukwekkende dag.

Vrijdag, om 10:15 stond het driekoppige team, hongerig naar meer, weer klaar voor de laatste twee etappes. Rond 15:00 kwam het team weer binnen en werd, ook door het thuisfront, overladen met felicitaties: wat een topprestaties!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze cases of onze producten? Laat het ons weten, dan vertellen we u er graag meer over. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct.