Een geslaagde relatiedag van Dupag Group

mei 19, 2022DDW Rallyteam, Nieuws

Zaterdag 14 mei organiseerden we een leuke, actieve dag voor al onze relaties. Onze eigen techneuten waren er, maar ook van Mecatech en Fuchs; sommige speciaal vanuit het buitenland om de kennis die zij hebben met iedereen te kunnen delen.

Unieke activiteiten

Naast dat er natuurlijk kennis werd gedeeld over technische zaken, was er ook de ruimte om deel te nemen aan leuke en unieke activiteiten. Zo was het DDW-rallyteam aanwezig om een bijzondere ervaring te delen: een Dacar Experience.

Halverwege de dag kregen we een full experience; de koppeling liet het op een gegeven moment afweten, waardoor we een kijkje konden nemen onder de motorkap. Het is indrukwekkend om te zien hoe de truck, die eerder dit jaar nog meedeed aan de Dakar Rally, in elkaar zit en nog indrukwekkender: hoe snel alles weer in elkaar werd gezet en de truck weer verder reed alsof er niks aan de hand was. Pure klasse.

Je merkt dat het DDW-team goed op elkaar is ingespeeld en dat ze goed weten waarover ze het hebben. Dit is wat ons trots maakt dat wij sponsor zijn van dit team en dat zij gebruik maken van onze producten.

Quadrijden en zandhappen

Naast een indrukwekkende rit in de truck, mochten we plaatsnemen achter het stuur van één van de quads. Voor een paar snelheidsduivels onder ons, was dit natuurlijk leuk om even lekker het gas in te trappen. Een zonnebril en sjaal waren overigens niet overbodig -door het droge weer van de afgelopen dagen konden we prima zandhappen.

Boogschieten en burgers bouwen

Hoewel iedereen naar ons idee heeft deelgenomen aan het truck- en quadrijden, werd ook gedacht aan de mensen die liever een wat rustigere activiteit wilden bijwonen. Op dezelfde locatie, iets rustiger aan het water, was er de gelegenheid om te boogschieten. Een mooie kans om de hand-oogcoördinatie te trainen.

Ondertussen werd het eten verzorgd door de mannen van ‘Onbeschaft’ en kon iedereen zelf een burger bouwen.

Bedankt!

Kortom: een bijzonder leuke dag waarvan wij, en hopelijk jullie ook, erg van hebben genoten. Aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd om deze dag mogelijk te maken: hartstikke bedankt! Binnenkort zijn alle foto’s die tijdens het evenement zijn gemaakt, te bewonderen op onze social mediakanalen.

Een succesvolle Dupag relatiedag
Een succesvolle Dupag relatiedag
Een succesvolle Dupag relatiedag
Een succesvolle Dupag relatiedag

Andere nieuwsartikelen

Even voorstellen: Jan Dieleman

Even voorstellen: Jan Dieleman

Via deze categorie willen we u graag kennis laten maken met ons team van specialisten, lekker kort en in hapklare brokken. Deze keer: Jan Dieleman. Over Jan Dieleman "Mijn naam is Jan Dieleman, 43 jaar en woon in het prachtige Heiloo samen met mijn vrouw Pauline en...

Lees meer
We gaan verhuizen!

We gaan verhuizen!

Groot nieuws! We verhuizen namelijk van Apeldoorn naar Nijmegen. Naar Bijsterhuizen, om precies te zijn: een bedrijvig terrein net op de grens met Wijchen.  Over Bijsterhuizen We zijn niet de eerste. Bijsterhuizen is al jaren een populaire plek voor grote,...

Lees meer
Nieuwe knallende actie Fuchs

Nieuwe knallende actie Fuchs

Van 1 juni tot en met 31 augustus hebben we een knallende actie met Fuchs. En daar willen we u graag van op de hoogte brengen. De actie Tijdens de actieperiode krijgt u een doos met 12X1 liter verpakkingen olie gratis, wanneer u: 3 X 60L vaten Fuchs olie koopt; of 1 X...

Lees meer