Een geslaagde relatiedag van Dupag Group

mei 19, 2022DDW Rallyteam, Nieuws

Zaterdag 14 mei organiseerden we een leuke, actieve dag voor al onze relaties. Onze eigen techneuten waren er, maar ook van Mecatech en Fuchs; sommige speciaal vanuit het buitenland om de kennis die zij hebben met iedereen te kunnen delen.

Unieke activiteiten

Naast dat er natuurlijk kennis werd gedeeld over technische zaken, was er ook de ruimte om deel te nemen aan leuke en unieke activiteiten. Zo was het DDW-rallyteam aanwezig om een bijzondere ervaring te delen: een Dacar Experience.

Halverwege de dag kregen we een full experience; de koppeling liet het op een gegeven moment afweten, waardoor we een kijkje konden nemen onder de motorkap. Het is indrukwekkend om te zien hoe de truck, die eerder dit jaar nog meedeed aan de Dakar Rally, in elkaar zit en nog indrukwekkender: hoe snel alles weer in elkaar werd gezet en de truck weer verder reed alsof er niks aan de hand was. Pure klasse.

Je merkt dat het DDW-team goed op elkaar is ingespeeld en dat ze goed weten waarover ze het hebben. Dit is wat ons trots maakt dat wij sponsor zijn van dit team en dat zij gebruik maken van onze producten.

Quadrijden en zandhappen

Naast een indrukwekkende rit in de truck, mochten we plaatsnemen achter het stuur van één van de quads. Voor een paar snelheidsduivels onder ons, was dit natuurlijk leuk om even lekker het gas in te trappen. Een zonnebril en sjaal waren overigens niet overbodig -door het droge weer van de afgelopen dagen konden we prima zandhappen.

Boogschieten en burgers bouwen

Hoewel iedereen naar ons idee heeft deelgenomen aan het truck- en quadrijden, werd ook gedacht aan de mensen die liever een wat rustigere activiteit wilden bijwonen. Op dezelfde locatie, iets rustiger aan het water, was er de gelegenheid om te boogschieten. Een mooie kans om de hand-oogcoördinatie te trainen.

Ondertussen werd het eten verzorgd door de mannen van ‘Onbeschaft’ en kon iedereen zelf een burger bouwen.

Bedankt!

Kortom: een bijzonder leuke dag waarvan wij, en hopelijk jullie ook, erg van hebben genoten. Aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd om deze dag mogelijk te maken: hartstikke bedankt! Binnenkort zijn alle foto’s die tijdens het evenement zijn gemaakt, te bewonderen op onze social mediakanalen.

Een succesvolle Dupag relatiedag
Een succesvolle Dupag relatiedag
Een succesvolle Dupag relatiedag
Een succesvolle Dupag relatiedag

Andere nieuwsartikelen

Kom naar de Infra Relatiedagen

Kom naar de Infra Relatiedagen

Op 29, 30 en 31 maart vinden de Infra Relatiedagen plaats, in de Evenemetenhal in Hardenberg. En wij zijn er ook bij! Sterker nog, we zijn standhouder, samen met partners MecXellent: Fueling Tomorrow en Fuchs Lubricants 𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗜𝗻𝗳𝗿𝗮 𝗥𝗲𝗹𝗮𝘁𝗶𝗲𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻 De Infra Relatiedagen...

Lees meer
Hoe houdt u de garantiekosten beheersbaar?

Hoe houdt u de garantiekosten beheersbaar?

Het is een dilemma van iedere occasionverkoper: hoe voorkom ik dat kosten in de garantieperiode de marge tenietdoen, of erger, dat er geld achteraan moet? En hoe ga ik om met een storing als de koper van ver buiten de regio komt? Een uitdaging die nog groter wordt nu...

Lees meer
Preproloog van Dakar 2022

Preproloog van Dakar 2022

Vorige week zaterdag waren we graag naar Eersel gegaan voor de Preproloog van Dakar 2022 om de Nederlandse deelnemers aan dit Internationale evenement voor het eerst in actie te zien. FUCHS Lubricants Benelux De Preproloog ging helaas niet door, dus in plaats daarvan...

Lees meer