Via deze categorie willen we u graag kennis laten maken met ons team van specialisten, lekker kort en in hapklare brokken. Deze keer: Huub de Cock!

Huub werkt sinds 2019 bij de Dupag Group en stelt zich graag even aan u voor. Wilt u zelf een keertje hoogstpersoonlijk kennismaken met Huub? Neem dan contact met hem op, zijn contact gegevens staan in het korte interview hieronder.

Wie ben je en waar kom je vandaan?

“Ik ben Huub de Cock, 54 jaar oud en ik woon al 34 jaar in Sint Anthonis. Ik ben 33 jaar getrouwd met Mia, ben vader van 2 prachtige kinderen en opa van 3 juweeltjes.”

Wat is jouw rol binnen de Dupag Group?

“Ik ben technisch directeur binnen de Dupag group, de aangewezen persoon voor alle technische zaken. Verder bemoei ik me ook met de commerciële kant door contact te zoeken te maken en te onderhouden met onze partners.”

Hoe kom je aan je kennis: wat is je ervaring?

“Ik ben begonnen als monteur in verschillende werkplaatsen, variërend van personenauto’s tot landbouwmaterieel en trucks om zoveel mogelijk technische ervaring op te doen. Door te blijven leren in de avonduren en nooit te schromen om te vragen, ben ik gekomen waar ik nu sta.”

Waar ga je van kwispelen? Is dat bijvoorbeeld klantcontact of lig je het liefst onder de motorkap?

“Ik adem techniek. Maar ik ga zeker kwispelen van koude acquisitie. Nieuwe mensen ontmoeten, leren kennen en snel te doorgronden waar de openingen zitten om de klant te helpen: heerlijk! Maar altijd vanuit de technische kant benaderd. Hierdoor kan ik op technisch gebied eigenlijk altijd wel een meerwaarde voor bedrijven zijn.”

Waar en hoe kunnen mensen je bereiken?

“Ik ben bereikbaar via cock@dupagnl of via 0620951195”

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze cases of onze producten? Laat het ons weten, dan vertellen we u er graag meer over. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct.