Via deze categorie willen we u graag kennis laten maken met ons team van specialisten, lekker kort en in hapklare brokken. Deze keer: Michael van der Ploeg!

Michael van der Ploeg werkt sinds 2018 bij de Dupag Group en stelt zich graag even aan u voor. Wilt u zelf een keertje hoogstpersoonlijk kennismaken met Michael? Neem dan contact met hem op, zijn contact gegevens staan in het korte interview hieronder.

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Ik ben Michael van der Ploeg, 39 jaar oud (of jong) en woonachtig in Assen. Ik ben getrouwd met Carin en samen hebben we 4 kinderen in de leeftijd van 5, 7, 9 en 11 jaar. Mijn hobby’s zijn hardlopen en voetballen.

Ik heb zowel een commerciële en auto-technische achtergrond, in deze rol het beste van twee werelden.

Wat is jouw rol binnen de Dupag Group?

Ik ben dealer binnen het rayon Drenthe van de Dupag Group. Ik lever een fantastisch en hoogwaardig pakket aan producten. Maar ik doe meer dan dat. Als technisch adviseur geef ik mijn klanten namelijk advies over alles wat gerelateerd is aan vervuiling van het brandstof- en smeersysteem van de verbrandingsmotor. Dat doe ik onder andere met behulp van endoscopisch onderzoek, daarmee help ik bij het diagnose stellen aan de verbrandingsmotoren bij de klanten.

Hoe kom je aan je kennis: wat is je ervaring?

Na het afronden van de MTS autotechniek ben ik een aantal jaren autotechnicus geweest. Ook ben ik een tijd receptionist geweest bij een autobedrijf.

Daarna ben ik in 2010 voor mezelf begonnen met mijn handelsonderneming in olie en additieven. Een aantal jaren later kwam ik in contact met de Dupag Group en sindsdien ben ik aangesloten bij deze prachtige groep.

Waar ga je van kwispelen? Is dat bijvoorbeeld klantcontact of lig je het liefst onder de motorkap?

Ik word enthousiast van een klant waar ik een dialoog mee aan mag gaan. We kunnen dan in de basis van elkaar leren en komen zo samen verder. Dit past goed binnen de wereld van de autotechniek waarbij de techniek nooit stilstaat en altijd in beweging is.

Daarnaast geeft het mij veel voldoening als ik een ander kan helpen. Of dit nu door het leveren van goederen is, of dat ik advies mag geven.

Waar en hoe kunnen mensen je bereiken?

Ik ben bereikbaar via ploeg@dupag.nl of via 06-52447377.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze cases of onze producten? Laat het ons weten, dan vertellen we u er graag meer over. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct.