Via deze categorie willen we u graag kennis laten maken met ons team van specialisten, lekker kort en in hapklare brokken. Deze keer Nico Griffijn

Nico werkt sinds 2015 bij de Dupag Group en stelt zich graag even aan u voor. Wilt u zelf een keertje hoogstpersoonlijk kennismaken met Nico? Neem dan contact met hem op, zijn contact gegevens staan in het korte interview hieronder.

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Ik ben Nico Griffijn, 58 jaar oud geboren te ‘s-Gravenhage en op dit moment woonachtig in Westerbroek, even ten zuiden van de stad Groningen. Ik ben inmiddels al 25 jaar werkzaam in de brandstofadditievenbranche, waarvan 20 jaar met Forté producten.

Wat is jouw rol binnen de Dupag Group?

Binnen de Dupag Group ben ik als adviseur verantwoordelijk voor de Provincie Groningen en nog enkele relaties in de Provincie Friesland. Daarnaast ben ik samen met Huub de Cock verantwoordelijk voor het beheer van de Dupag website.

Hoe kom je aan je kennis: wat is je ervaring?

Mijn basiskennis heb opgedaan op de LTS afdeling Autotechniek in Appingedam. Eerst op C-niveau, later op D-niveau. Vervolgens enkele jaren MTS Werktuigbouw en vervolgens ben ik Laboratoriumschool gaan doen, vooral om de basis te leggen voor de opleiding Fysiotherapie. Tijdens de opleiding werd ik gevraagd om binnen de autobranche een bedrijf over te nemen wat zich bezighield met caraudio en telefonie. Niet snel daarna ben ik benaderd door een toenmalige vriend van mij om Forté-adviseur te worden in de provincie Friesland.

Waar ga je van kwispelen? Is dat bijvoorbeeld klantcontact of lig je het liefst onder de motorkap?

Het mooiste van mijn vak vind ik persoonlijk klantencontact en het opbouwen van langdurige relaties. Daarbij komt dat het meebrengen van technische knowhow dit proces van boeien en binden bij relaties verder ondersteunt.

Waar en hoe kunnen mensen je bereiken?

Ik ben bereikbaar via Griffijn@dupag.nl of via 0650504650.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze cases of onze producten? Laat het ons weten, dan vertellen we u er graag meer over. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct.