Via deze categorie willen we u graag kennis laten maken met ons team van specialisten, lekker kort en in hapklare brokken. Deze keer: Peter Yedema

Peter werkt sinds 2018 bij de Dupag Group en stelt zich graag even aan u voor. Wilt u zelf een keertje hoogstpersoonlijk kennismaken met Peter? Neem dan contact met hem op, zijn contact gegevens staan in het korte interview hieronder.

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Ik ben Peter Yedema, 45 jaar en woon in Leeuwarden samen met mijn vrouw en zoon. Ik kijk al jaren Formule 1 en ik mag graag hardlopen in mijn vrije tijd. Verder ben ik liefhebber van bijna alles met een verbrandingsmotor en 4 wielen, met een voorkeur voor Youngtimers en klassiekers.

Wat is jouw rol binnen de Dupag Group?

Mijn rayon bestrijkt het grootste deel van Fryslân en als adviseur ben ik dagelijks onderweg voor mijn klanten om ze bij te staan met raad en daad, pasklare oplossingen en leveren van onze mooie producten. Maar in contact komen met nieuwe mensen en bedrijven vind ik ook super leuk om te doen.

Hoe kom je aan je kennis: wat is je ervaring?

In de eerste plaats komt mijn kennis van mijn opleiding MTS autotechniek en verkoop in Apeldoorn. Daarna een aantal jaren werkzaam als autoverkoper. Tot eind vorig jaar was ik, samen met een goede vriend, eigenaar van een garagebedrijf/onderdelen verkoop onder de naam Garage80.

Waar ga je van kwispelen? Is dat bijvoorbeeld klantcontact of lig je het liefst onder de motorkap?

Of ik nou onder de motorkap lig of een goed klantencontact heb, van beide word ik erg blij. Maar waar ik écht van ga kwispelen is een goede kwaliteit van producten en goede resultaten. Dat is altijd al zo geweest. Ten tijde van Garage80 was dat al zo en ons motto was ook “als het geen goede kwaliteit is, is het bij ons niet te koop” en dat is, nu ik samenwerk met de Dupag Group, niet anders. Als er ergens een probleem is wil ik een echte oplossing bieden en niet hopen op een goede afloop.

Waar en hoe kunnen mensen je bereiken?

Ik ben bereikbaar via yedema@dupag.nl of via 06 13048564.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze cases of onze producten? Laat het ons weten, dan vertellen we u er graag meer over. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct.