Via deze categorie willen we u graag kennis laten maken met ons team van specialisten, lekker kort en in hapklare brokken. Deze keer: Tom Verhagen.

Tom werkt sinds kort bij de Dupag Group en stelt zich graag even aan u voor. Wilt u zelf een keertje hoogstpersoonlijk kennismaken met Tom? Neem dan contact met hem op, zijn contact gegevens staan in het korte interview hieronder.

Wie ben je en waar kom je vandaan?

“Ik ben Tom Verhagen, 41 jaar en ik kom uit Grave, Noord-Brabant.

Ik heb verschillende hobbies en interesses, waaronder motoren, motorrijden, auto’s, automodificatie / tuning, auto-multimedia & sound quality en techniek in het algemeen”

Wat ga je doen binnen de Dupag Group?

“Ik ben adviseur en biedt technische ondersteuning in de regio Noord-Brabant, Gelderland-Zuid en in Limburg.”

Hoe kom je aan je kennis: wat is je ervaring?

” Ik volgde eerst de opleiding MTS werktuigbouwkunde en Autotechniek. Daarna ben ik 8 jaar monteur geweest bij diverse voertuig-technische bedrijven (automotive, truck en bus). Vervolgens heb ik 15 jaar lang gewerkt in de sales, reparatie en technische ondersteuning op het gebied van industriële dieselmotoren.”

Waar ga je van kwispelen? Is dat bijvoorbeeld klantcontact of lig je het liefst onder de motorkap?

“Een combinatie van klantcontact en het samen bereiken van een doel. Ik vind het uitdagend om doelgericht problemen op te zoeken (en te herstellen) om zo kosten besparend een klant tevreden te maken en houden. Maar ook de klant voorzien van de juiste producten om zijn werkzaamheden te kunnen uitvoeren geeft me veel voldoening.

Eigenlijk kan je wel zeggen dat een tevreden klant dan ook altijd mijn doel is.”

Waar en hoe kunnen mensen je bereiken?

Ik ben bereikbaar via tom@smartliquids.nl of via 06 19 052 533.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze cases of onze producten? Laat het ons weten, dan vertellen we u er graag meer over. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct.