Even voorstellen: Dennis Albers

mrt 9, 2024Nieuws

Via deze categorie willen we u graag kennis laten maken met ons team van specialisten, lekker kort en in hapklare brokken. Deze keer: Dennis Albers.

Over Dennis Albers

“Beste lezer ik ben Dennis Albers. Ik ben 47 jaar en na het volgen van mijn opleiding LTS heb ik doorgeleerd voor eerste en tweede automonteur.

Ik heb 15 jaar actief en met heel veel plezier in de automotive gewerkt. Daar heb ik, met mijn sleutelcarrière, in de werkplaats altijd gewerkt met additieven. Sterker nog: ik ben er een groot voorstander van! Toen en nu natuurlijk nog steeds.

Daarnaast hebt ik het commerciële aspect altijd erg interessant gevonden en in deze functie bij Dupag heb ik een leuke combinatie gevonden.”

Ervaring

“Mijn belangrijkste kennis en ervaring deed ik op in (en over) groot materieel, voornamelijk in de landbouw, transport en in de industrie.

Bij Dupag is mijn werkgebied Zuid holland, een gebied dat ik goed ken.”

Meer weten over Dennis?

“Wilt u meer informatie of wilt u me beter leren kennen? Ik kom graag bij u langs. Maak een afspraak via 0654763378”.

Dennis Albers

Andere nieuwsartikelen

We gaan verhuizen!

We gaan verhuizen!

Groot nieuws! We verhuizen namelijk van Apeldoorn naar Nijmegen. Naar Bijsterhuizen, om precies te zijn: een bedrijvig terrein net op de grens met Wijchen.  Over Bijsterhuizen We zijn niet de eerste. Bijsterhuizen is al jaren een populaire plek voor grote,...

Lees meer
Nieuwe knallende actie Fuchs

Nieuwe knallende actie Fuchs

Van 1 juni tot en met 31 augustus hebben we een knallende actie met Fuchs. En daar willen we u graag van op de hoogte brengen. De actie Tijdens de actieperiode krijgt u een doos met 12X1 liter verpakkingen olie gratis, wanneer u: 3 X 60L vaten Fuchs olie koopt; of 1 X...

Lees meer
Even nagenieten van de Dupag Relatiedag 2023

Even nagenieten van de Dupag Relatiedag 2023

Op zaterdag 23 mei organiseerden we voor de derde keer onze Dupag Relatiedag. En net zoals het eerste jaar was het een groot succes. Daarvoor willen we u van harte bedanken. Eiland van Maurik Tijdens een zonovergoten zaterdag, ontmoetten we elkaar voor de tweede keer...

Lees meer