Even voorstellen: Jan Dieleman

okt 4, 2023Nieuws

Via deze categorie willen we u graag kennis laten maken met ons team van specialisten, lekker kort en in hapklare brokken. Deze keer: Jan Dieleman.

Over Jan Dieleman

“Mijn naam is Jan Dieleman, 43 jaar en woon in het prachtige Heiloo samen met mijn vrouw Pauline en mijn 2 dochters van 9 en 12 jaar.

In mijn vrije tijd ben ik in de zomer veel op de racefiets te vinden en in de winter breng ik veel in het duin en op het strand door op de gravel/strand fiets.

Ook mag ik in de winter graag de sneeuw opzoeken om lekker met mijn dochters te skiën in het mooie Ellmau (Oostenrijk).”

Ervaring

“Na meer dan 20 jaar in loondienst te hebben gewerkt bij een aantal oliebedrijven nu de stap gezet om voor mijzelf te beginnen.

Grote uitdaging om het mooie rayon wat Coos Stoop heeft opgebouwd over te nemen en dit verder uit te bouwen. Coos gaat het rustiger aan doen.

Dit rayon is van het Noordzeekanaal tot en met Texel. Mooi in Noord-Holland en daardoor dus dichtbij de klant.”

Meer weten over Jan?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met hem op, hij leert u graag beter kennen.

Jan Dieleman

Andere nieuwsartikelen

We gaan verhuizen!

We gaan verhuizen!

Groot nieuws! We verhuizen namelijk van Apeldoorn naar Nijmegen. Naar Bijsterhuizen, om precies te zijn: een bedrijvig terrein net op de grens met Wijchen.  Over Bijsterhuizen We zijn niet de eerste. Bijsterhuizen is al jaren een populaire plek voor grote,...

Lees meer
Nieuwe knallende actie Fuchs

Nieuwe knallende actie Fuchs

Van 1 juni tot en met 31 augustus hebben we een knallende actie met Fuchs. En daar willen we u graag van op de hoogte brengen. De actie Tijdens de actieperiode krijgt u een doos met 12X1 liter verpakkingen olie gratis, wanneer u: 3 X 60L vaten Fuchs olie koopt; of 1 X...

Lees meer
Even nagenieten van de Dupag Relatiedag 2023

Even nagenieten van de Dupag Relatiedag 2023

Op zaterdag 23 mei organiseerden we voor de derde keer onze Dupag Relatiedag. En net zoals het eerste jaar was het een groot succes. Daarvoor willen we u van harte bedanken. Eiland van Maurik Tijdens een zonovergoten zaterdag, ontmoetten we elkaar voor de tweede keer...

Lees meer