Hoe houdt u de garantiekosten beheersbaar?

mrt 2, 2022Nieuws

Het is een dilemma van iedere occasionverkoper: hoe voorkom ik dat kosten in de garantieperiode de marge tenietdoen, of erger, dat er geld achteraan moet? En hoe ga ik om met een storing als de koper van ver buiten de regio komt? Een uitdaging die nog groter wordt nu de wettelijke garantie wordt verlengd van 6 naar 12 maanden.

Dupag en Autotrust over garantiekosten | www.dupag.nl

Anton Diender (links) van de Dupag Group en Leon Gjaltema van Autotrust zijn enthousiast over hun samenwerking.

Garantiekosten beheersen: een complexe vraag met verrassend simpele antwoorden

De vraagstelling lijkt complex en toch zijn de antwoorden simpel: zorg voor een kwalitatief goede aflevering en dek het financiële risico af. “Dat dit werkt, blijkt wel uit de data die we afgelopen jaren hebben opgebouwd”, vertelt Leon Gjaltema van Autotrust. Dit bedrijf is al jaren actief als aanbieder van autogaranties en onderhoudsabonnementen.

We bieden de garage verschillende mogelijkheden en pakketten om het risico van garanties af te dekken of te beperken.

Lees het artikel op AMT Magazine

Onlangs gaven Anton Diender (Dupag Group) en  Leon Gjaltema (Autotrust) een gezamenlijk interview voor AMT Magazine. Dar interview is te lezen via de button hieronder. 

Andere nieuwsartikelen

Nieuwe knallende actie Fuchs

Nieuwe knallende actie Fuchs

Van 1 juni tot en met 31 augustus hebben we een knallende actie met Fuchs. En daar willen we u graag van op de hoogte brengen. De actie Tijdens de actieperiode krijgt u een doos met 12X1 liter verpakkingen olie gratis, wanneer u: 3 X 60L vaten Fuchs olie koopt; of 1 X...

Lees meer
Even nagenieten van de Dupag Relatiedag 2023

Even nagenieten van de Dupag Relatiedag 2023

Op zaterdag 23 mei organiseerden we voor de derde keer onze Dupag Relatiedag. En net zoals het eerste jaar was het een groot succes. Daarvoor willen we u van harte bedanken. Eiland van Maurik Tijdens een zonovergoten zaterdag, ontmoetten we elkaar voor de tweede keer...

Lees meer