olie

Succesvolle oplossingen voor OLIE

Olie is het levenssap voor alle verbrandingsmotoren. Olie smeert, koelt, reinigt en beschermt cruciale bewegende onderdelen van een verbrandingsmotor. De keuze van de juiste olie wordt is essentieel, zeker nu met de technologische ontwikkelingen van verbrandingsmotoren en emissie-eisen. Wat onderhoud betreft is een goede (werking van) olie dan ook één van de belangrijkste aspecten. Vanuit die wetenschap ondersteunen en adviseren we onze klanten door heel Nederland over allerlei soorten olie, van gebruik tot onderhoud.

Slimme NANOTECHNOLOGIE

Mécatech ontwikkelde bijvoorbeeld Mécatech Nano GDA: een hoogwaardig olie additief op basis van innovatieve nanotechnologie. De bolvormige wolfraambisulfidedeeltjes verspreiden zich in de motorolie en zetten zich af op de oneffenheden van metalen oppervlakten en creëren zo microlagertjes. Hierdoor verhoogt de compressie en wordt de motor geruisarmer. Bovendien leidt het tot een gunstiger brandstofgebruik én verlenging van de levensduur van de door olie gesmeerde onderdelen.

Deze MécaTech producten worden vergezeld door een duidelijke gebruiksaanwijzing en instructies waardoor u zeker weet dat het product zijn kracht niet verliest. Deze bieden u extra technische ondersteuning waarmee we u op de werkvloer verder helpen, zonder dat we daadwerkelijk aanwezig zijn.

Direct PRODUCTEN bestellen?

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop, mits u aan gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaakt. Hierdoor kunnen we u beter leren kennen en op deze manier inspelen op uw behoeften. Heeft u al een account aangemaakt? Log dan snel in, bestel de producten die u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Wilt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt.

 

NCH Oil Flush

Flush Accelerator

Nano GDA

AFM Oil Treatment