wie wij zijn

Een OER-HOLLANDS bedrijf met Franse wortels

Dupag werkt met een landelijk team van uitsluitend specialisten op het gebied van motor- en brandstofsystemen. We zijn een hecht collectief van gelijkgestemden waar de kennis en ervaring worden gedeeld. Onze kracht? De verbinding tussen techniek en rendement: we weten waar we het over hebben omdat we zelf uit het veld komen.

Missie en VISIE

Optimaal presteren en optimale kwaliteit  = optimaal renderen!

Onze kracht is de verbinding tussen techniek ,kwaliteit en rendement. Onze missie is uw bedrijf te helpen met technische ondersteuning en hoogwaardige producten om van onderscheidende waarde te zijn voor uw klanten. Bij DUPAG staat kwaliteit boven kwantiteit. Dé basis van onze visie, die terug te vinden is in onze producten en onze technische ondersteuning.

Dupag ondersteunt u MET:

R

Gedegen technisch en commercieel advies.

R

Technische expertise en oplossingsgericht denken.

R

Online bestelgemak.

R

Snelle levering: ‘s Morgens bestellen, dezelfde dag in huis.

R

MécaTech producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en milieuvriendelijk.

R

Innovatie van producten, zodat kunt inspelen op de technische ontwikkeling in uw branche.

Importeur MécaTech-PRODUCTEN

In Nederland zijn wij exclusief importeur van Mécatech, een merknaam van het Franse SELD PRODUCTION. Het merk MécaTech heeft de afgelopen 40 jaar zijn weg gevonden naar garages wereldwijd. In die tijd groeide het productassortiment aanzienlijk met betrouwbare producten waaronder additieven, oliën en aerosols. De producten worden geformuleerd, ontwikkeld, gefabriceerd en verpakt in Frankrijk en wij zorgen ervoor dat ze bij u in de werkplaats komen.

U komt onze producten in allerlei soorten branches en sectoren. Van Automotive tot plezier- en scheepvaart en van de offshore en industrie tot de agrarische sector.

Business-to-BUSINESS

De hoogwaardige en prijstechnisch zeer interessante producten worden alleen business-to-business geleverd. De verkoop vindt plaats via het DUPAG team en via onze online DUPAG webshop. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen in een veilige omgeving met een unieke persoonlijke inlogcode

We ondernemen en ontwikkelen DUURZAAM

We leven in een wereld waar we zorgzaam moeten omgaan met het milieu. Daarom ondernemen we duurzaam en worden de Mécatech-producten met hetzelfde gedachtengoed geproduceerd.

Er wordt niet alleen gedacht aan de manier waarop de producten worden ontwikkeld. We besteden ook aandacht aan de manier waarop de producten worden getransporteerd. Van A tot Z houden we de productie- en distributieketen nauwlettend in de gaten zodat u er zeker van kan zijn dat de producten ook op die manier echte kwaliteitsproducten zijn!

Onze SPECIALISTEN

U vindt ons OVERAL

Benieuwd welke specialist de contactpersoon is voor uw regio? Hiernaast ziet u het in één oogopslag. 

Leer ons KENNEN

Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak, we leren u graag kennen!

 

Contact met DUPAG

Tweelingenlaan 4
7324 AM Apeldoorn

info@dupag.nl

+31 (0)55 303 22 50