scheeps- en pleziervaart

Uitdaging in de PLEZIER- en SCHEEPVAARTSECTOR

De pleziervaart is bij uitstek een sector die seizoensgebonden is. Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, worden overal boten uit de winterslaap gehaald en moeten ze worden nagekeken en onderhouden. En aan het eind van het seizoen gaan ze weer de opslag in en is een winterbeurt ook op z’n plek. Samen met u zorgen we ervoor dat uw klanten straks een fijne en bovendien zorgeloze periode op het water tegemoet gaan.

Ook op het water een BETROUWBARE PARTNER

In de scheep- en pleziervaart heeft ieder schip of jacht service nodig. Proactief onderhoud kan dure reparaties, vele onderhoudsuren en kostbare stilstand terugdringen.  En het is uitermate belangrijk dat (proactief) onderhoud en kleine reparaties op de juiste manier worden gedaan, door goed opgeleide vakmensen en met professionele producten. Goed onderhoud zorgt er voor dat een schip langer in topconditie blijft. Met die goed opgeleide vakmensen zal het bij u in de werkplaats wel goed zitten, en voor de producten en voor de technische ondersteuning kunt u bij ons terecht want ook op het water bewijst Dupag zich als een betrouwbare partner.

Deze MécaTech producten worden vergezeld door een duidelijke gebruiksaanwijzing en instructies waardoor u zeker weet dat het product zijn kracht niet verliest. Deze bieden u extra technische ondersteuning waarmee we u op de werkvloer verder helpen, zonder dat we daadwerkelijk aanwezig zijn.

Direct PRODUCTEN bestellen?

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop, mits u aan gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaakt. Hierdoor kunnen we u beter leren kennen en op deze manier inspelen op uw behoeften. Heeft u al een account aangemaakt? Log dan snel in, bestel de producten die u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Wilt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt.

 

TC3 Diesel Clean

NCH Oil Flush van Mécatech tegen olieverbruik

NCH Oil Flush