reiniging

Reinigingsproducten voor in de WERKPLAATS

Na een intensieve klus is het fijn om uw handen en uw werkplaats te reinigen. Ook daar hebben wij oplossingen voor. We hebben bijvoorbeeld desinfecterende handgel, reinigingsfoam en handzeep.

Hygiënisch en VERANTWOORD

Neem bijvoorbeeld onze handgel: deze desintectant bestaat uit 70% alcohol en voldoet aan de strenge eisen van de World Health Organization, de WHO. Met onze handgel bent u verzeker van een hygiënisch en verantwoord schone omgeving.

Deze MécaTech producten worden vergezeld door een duidelijke gebruiksaanwijzing en instructies waardoor u zeker weet dat het product zijn kracht niet verliest. Deze bieden u extra ondersteuning waarmee we u op de werkvloer verder helpen, zonder dat we daadwerkelijk aanwezig zijn.

Direct PRODUCTEN bestellen?

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop, mits u aan gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaakt. Hierdoor kunnen we u beter leren kennen en op deze manier inspelen op uw behoeften. Heeft u al een account aangemaakt? Log dan snel in, bestel de producten die u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Wilt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt.

 

Cobra Hand Desinfectant

Dupag Clean Handzeep Yellow

Wandhouder handzeep

Klepsteelborstel Rond Wit