specials

SPECIALS

Onze specials zijn belangrijke reiniging- en onderhoudsproducten of hulpmiddelen die niet mogen ontbreken in de werkplaats. Het zijn onze populairste producten die in grote hoeveelheden te verkrijgen zijn, zoals 200 liter vaten en IBC’s. 

SPECIAAL voor u

Wat onze specials écht speciaal maakt, is maatwerk. Onze specialistische kennis stelt ons in staat om op basis van een brandstoftest een specifieke oplossing te bieden waarmee u altijd bent geholpen.

Deze MécaTech producten worden vergezeld door een duidelijke gebruiksaanwijzing en instructies waardoor u zeker weet dat het product zijn kracht niet verliest. Deze bieden u extra (technische) ondersteuning waarmee we u op de werkvloer verder helpen, zonder dat we daadwerkelijk aanwezig zijn.

Direct PRODUCTEN bestellen?

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop, mits u aan gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaakt. Hierdoor kunnen we u beter leren kennen en op deze manier inspelen op uw behoeften. Heeft u al een account aangemaakt? Log dan snel in, bestel de producten die u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Wilt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt.

 

Hubtools Videoscope

DIESEL Vulpijpjes

BENZINE Vulpijpjes