transport

Uitdaging in de TRANSPORTSECTOR

De transportsector is van vitaal belang. Het is evenredig belangrijk dat het transportmaterieel goed wordt onderhouden want zonder materieel, geen transport. En kwalitatieve onderhoudsproducten en specialistische kennis zijn weer belangrijke voorwaarden voor goed onderhoud. Wij geven u allebei.

Stilstand is een DOODZONDE

Een van de grootste kostenposten binnen de transportsector zijn de intensieve reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan het transportmaterieel, en dat terwijl onnodige stilstand een doodzonde is.

Goede onderhoudsproducten die de het materieel in topconditie houden zijn dus eerder noodzaak dan uitzondering. Zeker ook bij internationaal transport, waar de kwaliteit van de brandstof een bepalende factor is. Proactief onderhoud kan dure reparaties, vele onderhoudsuren en kostbare stilstand terugdringen. Maar mocht het onverhoopt toch tot een reparatie komen, zijn snelle diagnoses net zo belangrijk.

Wij begrijpen dat stilstand tot een absoluut minimum moet worden beperkt en dat begint bij goed onderhoud. Wij onderstrepen dit door bijvoorbeeld een snelle levering, persoonlijk advies door specialisten uit het veld, ouderwets vakmanschap en een proactieve houding.

Deze M├ęcaTech producten worden vergezeld door een duidelijke gebruiksaanwijzing en instructies waardoor u zeker weet dat het product zijn kracht niet verliest. Deze bieden u extra technische ondersteuning waarmee we u op de werkvloer verder helpen, zonder dat we daadwerkelijk aanwezig zijn.

Speciaal voor de agrarische- en transportsector hebben we een apart merk ontwikkeld: MecXellent. MecXellent is een nieuwe brandstof met unieke kwaliteiten. Onderzoek en praktijkervaring hebben bewezen dat MecXellent een toekomstbestendige brandstof is, met een scala aan technische voordelen die leiden tot kostenbeheersing en een lagere milieubelasting.

Direct PRODUCTEN bestellen?

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop, mits u aan gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaakt. Hierdoor kunnen we u beter leren kennen en op deze manier inspelen op uw behoeften. Heeft u al een account aangemaakt? Log dan snel in, bestel de producten die u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Wilt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt.

 

TC1 H 30L

Steering Circuit Treatment

AFR Leak Stop

AFM Oil Treatment