motor

Uitdaging in de MOTORSECTOR

Net als in de pleziervaart, worden motoren voor de dag gehaald wanneer het nieuws ons goed weer belooft. Een goed technisch functionerende en onderhouden motor is essentieel, dus gebruik hiervoor de juiste producten.

Rijd VEILIG

Veilig en zorgeloos rijden is voor motorrijders ontzettend belangrijk. Je bent kwetsbaar in het verkeer. Je moet goed kunnen vertrouwen op je eigen vaardigheden, en natuurlijk ook op de techniek van de motor, dat de motor functioneert, zoals de fabrikant het bedoeld heeft. Voor u als ervaren garagist ongetwijfeld herkenbaar. Voor ons ook, daarom helpen u graag hierbij.

Neem bijvoorbeeld onze TP Moto: een octaanverbeteraar inclusief brandstofreiniger. Het voorkomt pingelen en zorgt voor bescherming tegen invreten van kleppen en klepzitting en daarnaast verhoogt onze TP Moto het octaangetal tot 5 punten. Bovendien verhoogt het ook het vermogen, het rendement, de efficiëntie van de motor, en worden hogere toerentallen sneller bereikt. Hierdoor zullen uw klanten nét dat extra beetje vermogen kunnen hebben indien ze dat nodig hebben.

Deze MécaTech producten worden vergezeld door een duidelijke gebruiksaanwijzing en instructies waardoor u zeker weet dat het product zijn kracht niet verliest. Deze bieden u extra technische ondersteuning waarmee we u op de werkvloer verder helpen, zonder dat we daadwerkelijk aanwezig zijn.

Fuchs Silkolene: passie en kennis maken SLIMME technologie

Silkolene is verkrijgbaar in een verrassend complete lijn: van professioneel tot hobby gebruik, voor klassiekers tot nieuw en van twee- tot viertaktmotoren.

De speciaal ontworpen, duurzame en CO2-neutraal geproduceerde verpakking van de motorolie, dragen bij aan een eenvoudig te gebruiken product.

Direct PRODUCTEN bestellen?

Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop, mits u aan gebruikersnaam en een wachtwoord aanmaakt. Hierdoor kunnen we u beter leren kennen en op deze manier inspelen op uw behoeften. Heeft u al een account aangemaakt? Log dan snel in, bestel de producten die u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Wilt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen? Neem dan contact op met de dealer bij u in de buurt.